Fairtrade Gemeente Borne is op zoek naar nieuwe collega’s die eerlijke handel een warm hart toedragen. Een man/vrouw die samen met de werkgroep Fairtrade binnen Borne, Hertme en Zenderen fairtrade nog meer op de kaart gaat zetten.

De werkgroep komt ca. tien keer per jaar bijeen om de activiteiten af te stemmen. Daarnaast zijn er sub-groepjes die werken aan het bezoeken/contacten van winkels en bedrijven, organisaties, scholen en het organiseren van fairtrade evenementen. Ook kan gedacht worden aan het ontwikkelen van promotiemateriaal en het bezoeken van faire evenementen om ideëen op te doen.

Wij zoeken denkers e/o doeners. Bent u die nieuwe collega? Dan zouden wij graag willen kennismaken. Aanmelden kan bij de secretaris Miriam Oude Wolbers, email: info@fairtradeborne.nl

Wilt u eerst meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met 06 15025400.

Op andere wijze meedoen?
IEDEREEN kan meedoen door op Fairtrade te letten bij het boodschappen doen/winkelen en door bij het bedrijf of de organisatie (denk ook aan school, kinderopvang enz.) waarbij je werkt of betrokken bent te bevorderen dat Fairtrade koffie, en thee, maar mogelijk ook andere producten, wordt gebruikt.